marți, 7 octombrie 2008

VI.2007 - Inspectorul general al IŞJ Suceava pe punctul de a fi demis

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava aşteaptă confirmarea oficială că a fost destituit de Adomniţei

Astăzi, ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, va decide dacă va semna ordinul de desfacere a contractului de muncă al inspectorului general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Petru Carcalete.
Comisia de Disciplină a Ministerului Educaţiei Cercetării şi Tineretului a propus demiterea lui Petru Carcalete din funcţia de şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava. Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Petru Carcalete, este la un pas de a i se desface contractul de muncă. Comisia de Disciplină din cadrul Ministerului Educaţiei Cercetării şi Tineretului a propus desfacerea contractului de muncă al inspectorului general, motivele oficiale urmând a-i fi făcute publice lui Petru Carcalete în cursul zilei de astăzi.
Tot astăzi, ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei va lua act de hotărâre şi va decide dacă va semna ordinul de desfacere a contractului de muncă. Dacă va semna documentul, locul lui Petru Carcalete este posibil să fie ocupat de vicepreşedintele PNL Suceava, Lucian Lungu, actual director al Colegiului de Informatică „Spiru Haret” Suceava. Şeful IŞJ Suceava, Petru Carcalete a fost audiat de Comisia de Disciplină din cadrul MEdCT unde a fost convocat pentru a da lămuriri legate de cazul de la Dumbrăveni, unde un elev a decedat la câteva zile după ce a fost bătut de alţi doi colegi.Petru Carcalete a declarat că, deşi a fost optimist la audierile comisiei astăzi aşteaptă confirmarea oficială că este destituit

Niciun comentariu: