duminică, 12 aprilie 2009

Singurul HOROSCOP care mi-a plăcut! HAZLIU


BERBEC21.03-20.04Gata cu pacalelile. In alti ani, seful mai facea bancuri si, in loc sa-ti dea salariul pe 1 aprilie, cum e normal, te amana o zi. Anul asta n-o va mai face si-ti vei primi fix pe 1 leafa din noiembrie.
TAUR21.04-21.05
Ora Pamantului te-a convins sa te apuci sa economisesti in spirit ecologist. Totusi, nu stim daca este cel mai potrivit sa incepi prin a-i stinge lumina bunicului, in fiecare seara la 8 si jumatate, asa cum ti-ai propus.
GEMENI22.05-21.06
Te inspaimanta sa vezi la televizor cum se anunta cutremure. Linisteste-te si gandeste-te de unde teama asta. Ar putea fi din vina sefului ala nasol care de ani de zile te ameninta: Ba, daca o mai zgudui mult te dau afara!
RAC22.06-22.07
Inexplicabil, dar salutar pentru cei din jur, te intorci la un proiect la care pareai sa fi renuntat, la un moment dat. Vei vedea ca primele rezultate pozitive vor veni destul de repede de la momentul in care vei folosi din nou, in mod consecvent, deodorantul.
LEU23.07-22.08
Viata profesionala ar putea duce la neglijarea treburilor casnice... Pardon (speram ca nu am atins un punct sensibil): predictia asta era valabila la cei care au o locuinta, fie si inchiriata.
FECIOARA23.08-21.09
Undeva in public, cel mai probabil intr-un transport in comun, vei prinde o juna intr-un coup de foudre. Fata va fi sedusa cand te va vedea clipind repede si des, interpretand asta drept sensibilitate din partea ta. Las-o sa creada asa si nu-i marturisi ca-ti zbateai pleoapele pentru ca tocmai citeai o carte din care nu pricepeai nimic.

BALANTA22.09-22.10
Solutia problemelor de care te lovesti se afla in amintirile tale. Trebuie doar sa-ti aduci aminte carei fete i-ai dat cheile masinii inainte sa te apuci de turnat in tine din damigeana aia de vin.
SCORPION23.10-21.11
Vei citi mult in perioada care urmeaza. Ai grija insa sa nu-ti strici vederea pentru ca noul tau job, acela de a citi contoare de apa si repartitoarele caloriferelor, va fi extrem de solicitant pentru ochi.
SAGETATOR22.11-20.12
In preajma Pastelui, vei avea la birou o serie de discutii spirituale, pe teme religioase. Totul va porni de la afirmatia unui coleg: De-ar da bunul Dumnezeu sa nu se inchida firma...
CAPRICORN21.12-19.01
Constientizezi un lucru oarecum paradoxal, circular, absorbant si, nu in ultimul rand, alienant: succesul in cariera presupune renuntarea la anumite vise... Cum la care vise? La alea despre succesul in cariera.
VARSATOR20.01-18.02
Incearca sa rezolvi situatia conflictuala dintre tine si bunica ta. Incepe prin a recunoaste ca doar din vina ta, pentru ca esti prea lenes, n-ai filmat inmormantarea lui Dolanescu, asa cum te-a rugat, fiind nevoita sa o cumpere la suprapret de la o vecina de pe scara.
PESTI19.02-20.03
Vei avea chiar in aceasta saptamana ocazia sa pui in practica ceea ce ti-ai dorit de mult: sa-ti schimbi cariera. Mai precis vei putea renunta la cariera de argila, la care te spetesti de atatia ani, ca sa te angajezi la una de marmura.

Niciun comentariu: